Akcijski kompleti

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kreme za sončenje Australian Gold

[/vc_column_text][vc_column_text]Znamka Australian Gold je največja in najbolj prepoznavna znamka porjavitvenih losjonov za solarije že več kot 25 let.

Formule izdelkov Australian Gold so zasnovane na naravnih sestavinah, z namenom spodbuditi najtemnejši možni ten posameznega tipa kože, ob tem pa omogočiti zdrav izgled kože in vaš lastni porjavitveni odtenek. Raziskovalci v laboratorijih Australian Gold so pionirji na področju formulacije, mešanja, izdelave premium porjavitvenih izdelkov  (izdelkov za zagorelost) in izdelkov za nego kože. Odkrili so namreč, da se s površinskim nanašanjem vitaminov v/na kožo, nahranjenost kože in splošei zdrav izgled kože znatno izboljšata.

Ker pa zdrava koža hitreje porjavi/pridobi zagorelost, porjavi temneje in ostane dlje zagorela. Rezultat he tudi bolj obstojen zlat ten kože.[/vc_column_text][vc_column_text]POMEN UPORABE PORJAVITVENIH LOSJONOV

Zakaj uporabljati porjavitvene losjone?

• HITREJŠA PORJAVITEV, ZAGORELOST

• TEMNEJŠA POLT

• PODALJŠAN IZGLED ZAGORELOSTI

Porjavitveni losjoni Australian Gold za uporabo v solarijih so zasnovani z najnovejšimi, inovativnimi in izbranimi sestavinami, z namenom optimizirati kvaliteto kože in jo zaščititi pred izgubo vlage in staranjem. Za pridobitev najboljšega tena kože pa je potrebno svoje telo oviti z zdravimi elementi, ki bodo ohranjali kožo kar se da naravno, saj se le tako lahko tudi znotraj telesa izvajajo zdravi procesi.

Rezultati ob uporabi porjavitvenih losjonov z vsebnostjo koži prijaznih proizvodov: povečanje učinkovitosti že po enem obisku za 30–40% glede na tip in stanje kože. Minimalen nanos ob posameznem obisku je 15 ml.

PRIPOROČILO: strankam priporočamo vlaženje kože s sredstvi za podaljšanje obstojnosti tena po vsakem obisku in po vsakem prhanju še nadaljne dni za večjo obstojnost tena.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You've just added this product to the cart: