Sončenje v solariju z sončno negovlno kozmetiko Australian Gold

Kreme za solarij Australian Gold za sončenje v solariju z učinkom porjavitve in poudarjanja barve. Z zagotavljanjem peptidov, vitaminov A, B5, C in E spodbuja proizvodnjo melanina za intenzivno porjavelost in krepi naravno zaščito kože.
Ne vsebujejo sredstev za zaščito pred soncem. V primeru izpostavljenosti sončni svetlobi nanesite PRED uporabo sredstev za zaščito pred soncem.
Znamka Australian Gold je največja in najbolj prepoznavna znamka porjavitvenih losjonov za solarije že več kot 25 let. Formule izdelkov Australian Gold so zasnovane na naravnih sestavinah, z namenom spodbuditi najtemnejši možni ten posameznega tipa kože, ob tem pa omogočiti zdrav izgled kože in vaš lastni porjavitveni odtenek. Raziskovalci v laboratorijih Australian Gold so pionirji na področju formulacije, mešanja, izdelave premium porjavitvenih izdelkov (izdelkov za zagorelost) in izdelkov za nego kože. Odkrili so namreč, da se s površinskim nanašanjem vitaminov v/na kožo, nahranjenost kože in splošei zdrav izgled kože znatno izboljšata. Ker pa zdrava koža hitreje porjavi/pridobi zagorelost, porjavi temneje in ostane dlje zagorela. Rezultat je bolj obstojen zlat ten kože.

Filtriranje